Къде да я заведа за годишнина от сватбата

Три идеи, на която половинката ви няма да устои
Три идеи, на която половинката ви няма да устои

Като начало, много е хубаво, че помните на коя дата е била сватбата ви. Това вече ще зарадва любимата ви. От това каква е годишнината – хартиена, дървена, медна, тенекиена, дантелена, златна – зависи дали трябва да каните гости, или можете да я отпразнувате само двамата. Но ако не държите на тези неща и просто искате да зарадвате жена си, ето няколко идеи къде можете да я заведете. 

Вечеря в луксозен ресторант с гледка

Ако не можете да си позволите пътуване, заведи я на вечеря в елегантен ресторант. Имаме предвид място, на което никога не ви е хрумвало да отидете. Разгледайте какво предлагат луксозните хотели в София или във вашия град. Обикновено има поне един, чийто ресторант е на покрива и от него се открива красива гледка към града. Резервирайте маса. Извадете костюма си от гардероба, сложете вратовръзка и я поканете на вечеря с роза и усмивка. 

Екскурзия до романтично място

Има страхотни оферти за уикенд в Париж или екскурзия до гръцки остров. Можете да намерие и специални предложения на прилични цени за пътувания до Испания и Италия. Идеята за романтично пътуване ще я очарова и не е нужно да сте милионер, за да го осигурите. Просто ще трябва да потърсите повечко. 

Пикник край морето

Независимо от сезона един романтичен пикник край морето или разходка по плажа и вечеря в единствения добър ресторант, който работи извън сезона, ще й харесат. Ако е топло, потърсете закътано място или изберете такова време от деня, в което на плажа няма много хора. Достатъчно е да имате малко пресни миди, няколко смокини, топъл хляб, вино и едно цвете, за да си направите незабравим пикник на плажа. Ако е студено, то потърсете някой малък, уютен хотел до морето и се разходете из Созопол или Несебър през зимата. 

И най-вече, покажете, че за вас датата наистина е важна. Оттам нататък къде точно ще отидете няма особено значение. 

© 2014, informiran.bg