Aнтикварни и колекционерски предмети

„Колекционер.БГ” – модерен начин за търговия със стари вещи
„Колекционер.БГ” – модерен начин за търговия със стари вещи

Колкото по-високотехнологични стават ежедневието и битът ни, толкова повече ни тегли назад и старите вещи с индивидуална история и характер, носещи следите на времето, стават все по-желани. Това възражда антикварната търговия и раздвижва позаспалите колекционерски страсти.

Аукционът като форма на търговия с антикварни и колекционерски предмети

Той се организира от собственика на вещите, който се явява и продавач. В негова помощ обикновено е авторитетен в средите посредник. Печели достигналият най-висока цена в наддаването. Аукционите се организират в различни варианти според спецификата на стоката и ситуацията.

Какво е „Колекционер.БГ

Това е  онлайн платформа за търгуване с антикварни и колекционерски предмети. Тук се събират на едно място хора, които просто искат да имат нещо старо, и страстни колекционери. Те търгуват помежду си и по метода на фиксираната цена или чрез аукциони с дистанционно наддаване. За целта е достатъчно да са регистрирани в сайта.

Защо да влезете на kolekcioner.bg

Има поне няколко сериозни причини. Едната е, че тук можете да видите и да се сдобиете с редки и ценни вещи, за които само сте чели или сте разглеждали в каталози. Втората – че предлаганите интересни предмети имате възможност да купите директно от собственика им, на цена, която самите вие сте определили като добра за вас. Платформата не е посредник и не се намесва в сделките ви. Платформата може да ползвате също така и ако искате да пуснете аукцион за Ваши антикварни и колекционерски предмети, които искате да продадете. 

Разнообразни и запазени стари вещи

В секциите на „Колекционер.БГ” можете да откриете ценни монети, значки, военни униформи и аксесоари, грамофонни плочи и книги, часовници, предмети на изкуството и бижута и т. н.

Спокойно може да се каже, че ако сега прохождате в колекционерството и антиквариата, платформата ще ви бъде безкрайно полезна, както с информацията си, така и с възможността да усвоите правилата на аукционната търговия.

Станете следващия Продавач или Купувач в Колекционер.БГ още сега!