Астрология на взаимоотношенията - какво представлява

Разберете дали сте открили идеалния партньор, приятел или любовта на живота си
Разберете дали сте открили идеалния партньор, приятел или любовта на живота си

Астрологията е древна наука, обхващаща всеки аспект от човешкия живот. Тя изучава движението на слънцето, луната и планетите и търси връзката между тях и нашето скромно съществуване.

Какво представлява астрологията на взаимоотношенията

Всеки индивид се ражда с лична рождена карта, която отразява моментното положение на звездите и планетите при поемането на първия ни дъх. Всички ние имаме 10-те планети и светила в своята натална карта, но позициите им по знак, дом и аспект са индивидуални и уникални за всеки човек. Когато си взаимодействаме с другите хора, различните енергии на двете натални карти формират специални отношения. Полученото взаимодействие е толкова сложно и уникално, колкото и собствените ни личности.

Астрологията на взаимоотношенията се занимава именно с това – да ни покаже доколко сме съвместими с другия човек. Нарича се още – синастрия.

Малко история

Народите в далечния изток (например Индия и Шри Ланка), от древни времена използват подробната астрологична съвместимост между индивидите, за да определят дали дадена връзка ще бъда добра или не, успешна или провал. И не говорим само за любовни перипетии и бракове, а и за бизнес или семейни взаимоотношения. 

Как „работи“ синастрията

Най-често се използват взаимоотношенията между слънцата на партньорите. Слънцето, в нашия зодиакален знак, отразява  характера, сила на волята и личността ни. 

Друга важна планета в синастрията е Венера. Като истинска богиня тя управлява романтичната любов, но също и отношенията ни с всички хора, с които ни сблъсква животът.

Двете натални карти се наслагват една върху друга. По този начин се очертават съвсем ясно връзките между нашите слънца, луни и планети. Представете си това като сливането на два различни цвята, които образуват един чисто нов нюанс.

Дали ще се получи красива шарка или не – отговор на този въпрос може да ви даде астрологията на взаимоотношенията.

© 2015, informiran.bg