Без какво оборудване за баня не можем

Консултация от магазин „Стройдом”
Консултация от магазин „Стройдом”

Банята – необходимост, удоволствие, релакс – каквото и да кажете, все ще е вярно. Просто без нея не можем.

Кое е безусловно необходимо за една баня

Санитарната керамика – умивалниците и тоалетните чинии могат да са с различна форма, начин на окачване, дизайн, материал, но е задължително да са функционални, удобни и съобразени с наличното пространство.

Все по-предпочитани са системите за вграждане, които пестят място и придават на банята по-елегантен вид. Но можете да си вземете и моноблок. Предлагат се модели, подходящи за хора с намалена подвижност.

За сифоните е важно да имат добра пропускливост. Външният им вид също е силен мотив за покупка – добре е да хармонизира с общия стил на банята.

Смесителите се подразбират –  разнообразни като функция, качество, дизайн и цена. За умивалник, за биде, за вана и душ – комбинирани, вградени – какъвто си поискате! И да не пропуснем тръбните окачвания – за статичен душ, за подвижен душ, комплекти.

Кое прави банята функционална и уютна.

Огледалото е не по-малко важно от душа и мивката. Добре е да е качествено, осветено и достатъчно голямо. Много често то се монтира на вратите на стенния шкаф, който е част от мебелировката на банята. Тя задължително е от водо- и влагоустойчиви материали. Съставните й части зависят от размерите на помещението, а дизайнът им определя цялостния стил.

И разбира се – аксесоарите. Дребни, удобни и красиви – като накити. Допълват обзавеждането и облекчават използването на банята. Душ кабината  ще я спаси от преовлажняване, а хидромасажната вана ще ви дари релакс – стига да можете да си я позволите и да има къде да я сложите.

Качествено оборудване на добри цени

Не правете компромиси! Потърсете Вашия магазин, който поддържа екип монтажници и сервиз. Или се обърнете към нас - „Никан Бг”. Разгледайте продуктовата ни гама наhttp://stroydombg.com/ и се убедете сами в достойнствата на изделията, които предлагаме. Работим с производители като „Тека”, „Видима”, „Идеал Стандарт”.

Очакваме ви!

© 2015, informiran.bg