Гранитни и мраморни плотове за повече стил в дома

Защо да използвате естествен камък в къщи
Защо да използвате естествен камък в къщи

Спомнете си приказките от детството – в тях палатите винаги са мраморни, мостовете и кулите са от гранит. Красота и здравина – това са качествата, които човекът винаги е ценял в тези естествени материали.

Имат ли място в обзавеждането днес мраморът и гранитът

Стремежът към здравословен начин на живот кара все повече хора да се отказват от изкуствените материали. Това прави естественият камък все по-предпочитан. Той е екологично чист и производството му не натоварва околната среда. Чист остава и въздухът в дома ви. Сред най-предпочитаните естествени камъни са мраморите и гранитите. Те продължават да са символ на разкош и стил, но в същото време отдавна не са така недостъпни, както са били векове наред. 

Защо да направите плотовете в къщи от мрамор и гранит

Защото са стилни, красиви, трайни, негорими. Бар плотът, кухненският плот, пространството около прозорците решени с благороден камък ще променят изцяло атмосферата в дома ви. Неповторимият естествен рисунък и оцветяване, разкрити от добри майстори, носят уникалност и усещане за лукс. Изкусната обработка стопля и омекотява природната сила на материала и го вплита в общото решение на жилището.

Къде да намерите качествен мрамор и гранит

Фирма  „Стоун Зона” ЕООД внася висококачествен материал от Гърция, Португалия, Италия, Испания, Бразилия. Над двадесетте години опит в обработката на естествени камъни им дава опит и знания да подберат най-доброто.  Те ви предлагат качествени мраморни облицовки и плотове за бани.  От гранит може да са стълбите – дори в малките жилища. Каменните кухненски плотове са универсално решение – независимо от стила на кухнята. Разбира се, можете да си поръчате камина, барбекю, парапети и прагове, настилки – всичко, което изглежда най-добре, когато е от естествен камък. 

Свържете се със специалистите от „Стоун Зона” и получете най-доброто решение и за Вашия дом!

© 2015, informiran.bg