Да купим мотокар или да наемем мотокар

Коя е по-добрата възможност
Коя е по-добрата възможност

Най-точният отговор на подобен въпрос е – зависи колко често и  с какво натоварване ще използвате мотокара.

Кога да купите мотокар

Когато в ежедневната ви стопанска дейност влизат товаро-разтоварни работи или преместване на товари – суровини, готова продукция и др. – от едно място на друго, то тогава безусловно ви е необходима собствена машина. Тя ще бъде достатъчно натоварена, а работното време на водача й – уплътнено. Така  ще извлечете максимална полза от покупката й и няма да държите пари, затворени неразумно в неизползвана мощност.

Защо да наемате мотокар, вместо да го купите

Във всяка търговска дейност – било то търговия или производство, от време на време се налагат обемни товарно-разтоварни работи, за които е необходима подходяща техника. В такава ситуация наемете мотокар. Дори и в първия момент да ви се стори висока цената на машиносмяна, помислете добре. Срещу тази сума вие ще си свършите работа и ще забравите. Следващият път, в който ще ви потрябва може да е след доста месеци или години. Няма да поддържате техника, няма да се чудите къде и как да я съхранявате, няма да плащате на водач. Ако пък ще ви трябва по-често – винаги можете да договаряте цена или абонамент. 

Потърсете мотокар от „Пегас 2003” ЕООД

Фирмата търгува и отдава под наем рециклирани мотокари. Купувайки от нея, вие си осигурявате гаранционен и извънгаранционен сервиз и обслужване на място при вас – при нужда.

Ако решите да наемете мотокар и нямате подготвен водач, наемете служител на дружеството с висока подготовка и отлични умения. Можете да се възползвате от услугата еднократно или да изберете плащане на час или машиносмяна (6 часа) – според това, кое ви е по-изгодно. В цената е включено и горивото.

Влезте на http://pegas2003.eu/ и се запознайте с тарифата и условията за наемане на мотокар, както и с другата техника, която предлагаме.

© 2016, informiran.bg