Дограма Salamander – удачното решение за дома

Не правете компромиси – това е инвестиция за десетилетия
Не правете компромиси – това е инвестиция за десетилетия

Искате топлинен комфорт в дома си и лете и зиме, и се притеснявате, че разходите за това стават все по-големи? А помислихте ли за дограмата? Изследванията показват, че преобладаващото количество топлина във всяко жилище се губи през прозорците.

Как може да решите този проблем

Като поставите в къщи PVC дограма Salamander. Строгите немски и европейски стандарти, според които е произведена, гарантират високото й качество. То от своя страна обуславя изключително дългия й експлоатационен живот – над 60 години. Тя не се променя от светлината, издържа спокойно на резките климатични промени. Модерният й дизайн е подкрепен от много висока функционалност. Блестящо бялата й повърхност може да бъде променена чрез фолиране, като цветовите вариации надхвърлят 1 600, сред тях – и 12 отлични имитации на дърво. Ще установите удивено, как заедно с топлоизолацията с новата дограма сте постигнали и висока степен на шумоизолиране.

Към кого да се обърнете

Фирма „Алвик 1” ООД произвежда PVC и алуминиева дограма от около 20 години. Тя има опита, оборудването и подготвения екип, с които да се справи с всяко предизвикателство. Доволните клиенти през годините са най-доброто доказателство за нейния успех. Доверете й се и вие и си поръчайте дограма Salamander. Ще решите проблемите за много десетилетия напред. Разбира се, „Алвик 1” ООД произвежда и други системи дограма, широка гама врати, парапети, козирки и зимни градини. Ако не сте сигурни какво точно ви е необходимо, свържете се с професионалистите от екипа на фирмата, за да получите Вашата консултация.