Ефективни методи за унищожаване на вредители

Защо да повикате ДДД фирма е по-изгодно и с гарантиран резултат
Защо да повикате ДДД фирма е по-изгодно и с гарантиран резултат

Знаете ли, че хлебарката може да живее седмици наред с откъсната глава, че натровените мишки, които не умират веднага издават писъци и предупреждават останалите да не докосват храната? Знаете ли, че не е необходимо да сте информирани за всички тези подробности, достатъчно е да поверите борбата с вредителите в ръцете на професионалисти. 

Видове вредители 

Хората обикновено се оплакват от два вида вредители, които нахлуват в домовете и офисите – инсекти и гризачи. Инсекти са всички хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи. Гризачите са мишки и плъхове. 

Методи за справяне с вредителите 

Препарати, които се купуват от магазина – по-голямата част от тях не са особено ефективни. Други, които можете да вземете от агроаптеки например, са твърде силни и рискувате здравето на семейството и на домашните си любимци в стремежа си да се отървете от вредителите. 

ДДД фирми ­– лицензираните фирми за дезинфекция, дезинсекция и дератизация са най-добрият вариант за справяне с проблема. Те разполагат с ефективни препарати, одобрени от Министерство на здравеопазването и със специалисти, които преценяват какви дози да се ползват, така че да унищожат вредителите без да застрашават здравето на обитателите на сградата. 

Препарати от ДДД фирми – това е един от препоръчителните методи. Специализираните ДДД фирми разполагат с висококачествени препарати за борба с инсекти и гризачи, които могат да постигнат траен ефект при правилна употреба. Ако все пак обаче това не е процес, с който искате да се захващате, най-лесният вариант е да се обърнете към сертифицирана фирма за ДДД услуги.  

Първата българска ДДД фирма със сертификат за качество ISO 9001

Агроинсект“ е фирма за борба с вредители, която се грижи за дезинсекцията и дератизацията на множество фирми и жилища от 1994 година насам. Екипите й работят с най-добрите препарати, произведени от световни фирми като BASF AG, Bayer, Syngenta, UNICHEM d.o.o., „Живас“ ООД и одобрени от одобрени от СЗО. Те предлагат абонаментна поддръжка и индивидуален подход към всеки едни случай – за максимален ефект. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, OHSAS 18001 – системи за управление на здравето и безопасността при работа; и ISO 14001 – системи за управление на околна среда. Разгледайте подробно продуктите и услугите, които предлагат и поверете на „Агроинсект“ грижата за вашия дом!

© 2015, informiran.bg