Защо да вземете гуми и джанти втора ръка

Как да спестите, без да рискувате сигурността си на пътя
Как да спестите, без да рискувате сигурността си на пътя

Мислите си, че много добре ще се отрази на бюджета ви, ако си купите гуми и джанти втора употреба, но се притеснявате, дали ще са достатъчно сигурни и надеждни. 

Рискувате ли, когато купувате гуми и джанти втора ръка

Най-точният отговор в случая е – зависи от къде купувате. В автосервизите на фирма „Жани” ЕООД гумите и джантите са собствен внос от Австрия. Те са предимно „Good Year”, „Semperit”, „Continental”, „Michelin” и т. н. Минават задължителен внимателен оглед. Внасят се само добре запазени, с минимален пробег и съхранени експлоатационни качества. Цената им е много добра и в съотношение с качеството прави покупката много изгодна сделка. Още повече, че след професионалния монтаж и баланс, получавате гаранционен сервиз и текуща поддръжка след гаранцията.

Можете ли да разчитате на различни модели и размери

Да. „Жани” ЕООД поддържа всички размери от 12 цола до 21 – за мотоциклети, леки коли, джипове и бусове, микробуси и т.н. Джантите са алуминиеви и стоманени. Стоманените са особено подходящи за студения период. И са по-евтини. Лятите са по-скъпи, но пък са много красиви, от цяло парче метал, и това естествено повишава защитните им свойства. Цените и на двата вида при втората употреба са несравними с цените на новите, при това без какъвто и да е компромис с качеството и сигурността.

Какво още ви предлага „Жани” ЕООД  

Смяната на маслото и рутинната техническа поддръжка на автомобила има огромно значение за безпроблемната му работа. Ако ги доверите на тази фирма, те ще бъдат реализирани от опитни и умели монтьори и механици, с австрийски материали, съответни на високите европейски стандарти. При това цените са много добри и има възможност да се договарят добри отстъпки – за редовни клиенти или за клиенти с голям автомобилен парк.

Адресите на автосервизите „Жани” ще откриете на http://gumi-jani.com.

© 2015, informiran.bg