Защо да изберете соев шрот, когато Ви трябва фураж

В помощ на животновъдите
В помощ на животновъдите

Храненето на селскостопанските животни трябва да съдържа всички необходими съставки за доброто им здраве и развитието им. То е определящо за качеството на  получаваните групи продукти от тази стопанска дейност. Затова стопаните търсят качествени фуражи, гарантиращи необходимите резултати.

Соевият шрот е сред най-качествените храни за животните

Той се извлича от семената на соята. Характеризира се с много висок дял на протеини в съдържанието си – между 44 и 48%, като при това се отличава с наличието на голямо количество лизин. Това е незаменима аминокиселина, която подпомага растежа и прираста, подкрепя имунната система и размножаването, благоприятства обмяната на веществата. Освен това той е добър доставчик на витамини от групата „В”, фосфор и др. Важно за качеството на този фураж е начинът на влаготермичната му обработка, която трябва да осигури високо ниво на усвояемост и полезност на продукта.

Соев шрот с гарантирано качество от „Щурлев” ЕООД

Вие може би вече познавате фирмата, която е един от специализираните доставчици на най-качествения соев шрот у нас. Техният продукт е произведен според изискванията на всички стандарти и е отличен източник на ценни белтъчини за животните ви. Той дава възможност за комбиниране с други зърнени фуражи, богати на метионин, при което се постига пълноценно и балансирано хранене, осигуряващо желаните резултати.

Ако ви е необходима консултация за използването му

Не се колебайте и се свържете с екипа на „Щрулев” ЕООД. Те ще ви консултират за всичко, което ви е необходимо да знаете – за предимствата и свойствата на този фураж, за мястото му в хранителния режим на различните животни, за зоотехническите норми на хранене, осигуряващи пълноценно оптимално хранене. Освен това можете да разчитате на доставка на поръчания соев шрот до фермата ви. „Щрулев” ЕООД търгува с различни видове фуражи и може да бъде Вашият надежден партньор.

© 2015, informiran.bg