Защо да обзаведем жилището с мебели по поръчка

Препоръки за вас от Мебели „chuchuline”
Препоръки за вас от Мебели „chuchuline”

Предстои ви обзавеждане на ново жилище или обновяване на старото. Колебаете се, дали да разчитате на богатия избор, предлаган от пазара, или да изберете поръчкови мебели.

Мебелните магазини

Те са добре заредени. Осигуряват ви възможности за реален избор. Ще ви трябва много време за обиколки, докато откриете всичко, което ви е необходимо. При това има реален риск  да не паснат на мястото, което имате, да се разминават цветово, да личат разликите в материалите. Пък и все пак – това са конфекционни мебели. Не е невъзможно да видите точно същата ракла или шкаф у съседите.

Мебели по поръчка

Дали ви трябва комплексно обзавеждане или единична мебел, разумно е да го поръчате на специализирана фирма с добро име. Така ще сте сигурни, че ще получите точно това, което искате – като дизайн, материал, цвят, функционалност. Дори когато се работи по типов проект с оглед снижаване на себестойността, възможността за определени промени и различни комбинации между основните характеристики водят до ефектен уникален резултат. С мебели по поръчка домът ви максимално се приближава до представите и потребностите ви. Създава се специфична атмосфера, усещане за лукс и уютен комфорт. При това съвсем не е задължително цените да са много по-високи от тези на конфекционното обзавеждане.

Ние знаем това от личен опит

Да, повече от двадесет години ние произвеждаме мебели от висок клас по индивидуални проекти и затова можем да говорим от първо лице.  Нашите мебели „chuchuline” имат много почитатели. Независимо дали ще си поръчате скрин, фотьойл или маса за акцент или ще ни възложите цялостното обзавеждане на дома си по разработен от нас интериорен проект – ние ще работим със страст, желание и професионализъм. Използвайки висококачествени материали и модерни технологии ще създадем за вас дом с уникална атмосфера, красота и уют!

© 2015, informiran.bg