Защо термобельото е важно за зимните спортове

Професионална консултация от онлайн магазин „Екстрем спорт”
Професионална консултация от онлайн магазин „Екстрем спорт”

Вероятно вече сте си осигурили добра ски екипировка. Може би дори ви завиждат за водоустойчивия ски панталон и отличното яке с безброй джобове. Разчитали сте, че като добавите топлия полар, ще се чувствате перфектно на пистата. Но все пак ви е ту твърде топло и се изпотявате, ту се усещате преохладени. И не разбирате защо? А помислихте ли за термобельо?

Защо ви е точно термобельо 

Защото е разработено така, че да ви сгрява. Има свойството да пропуска влагата от вътре  навън и затова не се преохлаждате при изпотяване. Материите са гъвкави и не спъват движенията ви. Усещането за комфорт се запазва, независимо дали летите по пистата или сте спрели на разговор с приятели. 

Как да изберете най-подходящото термобельо

Добре е да знаете, че една от най-важните характеристики на термобельото е зоната на комфорт. Тя показва за каква външна температура е подходящ моделът. За спортуване през зимата търсете зона на комфорт -25 до -5. 

Можете напълно да разчитате на шведската марка Craft . Тя е на пазара вече повече от 40 години. Сред постоянните й клиенти са както любители, така и професионалисти. Елитни ски състезатели също предпочитат нея. 

При положение, че държите на българското – термобельото с марка Brille  е красиво, качествено и удобно.

С подобно бельо и добра екипировка ще се чувствате наистина комфортно. Усещането за сухо и топло няма да бъде нарушавано от нищо.

Защо да ни се доверите

Защото ние сме онлайн магазин „Екстрем спорт”.  Повече от 10 години осигуряваме всичко необходимо за качествено туристическо оборудване. Екипировките, които предлагаме за поклонниците на зимните спортове са високо оценени от постоянните ни клиенти. 

При нас ще намерите най-подходящите за себе си модели термобельо, ски панталони и якета, термочорапи и гети, обувки. 

Доставяме още аксесоари, раници и спални чували – всичко от европейски производители с утвърдено име : ALPINA, TEMPISH, HUSKY, SPOKEY, ALPINE PRO, JOLUVI, LHOTSE, NORDHORN, DIPAMA, KEFAS. 

Потърсете ни! Ще получите професионална консултация и качествени продукти!

© 2015, informiran.bg