Здравословни хлябове за всеки ден

Вижте препоръките на професионалистите от „Елиаз“ ООД
Вижте  препоръките на професионалистите от „Елиаз“ ООД

Фирма „Елиаз” ООД произвежда хляб и  брашно от 1990 година насам. Четвърт век е сериозна възраст и гарантира натрупан огромен опит. Дейността на фирмата е заслужила няколко международни сертификата за качество на продукцията – НАССР, ISO 9001: 2008 и ISO 22000: 2005, които покриват най-високите изисквания за безопасност и качество, както и доверието на множество доволни клиенти, партньори и служители.

Здравословното хранене е все по-актуална тема напоследък и като водещ български производител на хранителни продукти фирма „Елиаз“ ООД не може да си позволи да изостава от тази тенденция. Тя предлага на клинетите си няколко вида здравословен хляб.

Днес ще Ви представим два от тях.

Хляб от лимец

Лимецът е вълшебно зърно. Зрънцата му са богати на витамини от група В и Е, ценни минерали като магнезий, калий, калций, желязо, цинк и селен.

Слънчевият хляб от лимец на „Елиаз“ е приготвен с квас от ръжено брашно. 

Содено хлебче

Всеки знае как се прави содена питка, но се сещаме за нея само по Коледа. А това е много жалко, защото този хляб е уникално вкусен и полезен. Соденото хлебче на “Елиаз” съдържа типово пшенично брашно и хранителни пшенични трици, вода, кисело мляко, растителна слънчогледова мазнина, сол и сода бикарбонат. 

Опитайте тези две предложения и ще разберете как фирма „Елиаз“ ООД спечели доверието и обичта на толкова много клиенти и потребители през годините!

© 2015, informiran.bg