Какво включва бизнес астрологията

Открийте какво бъдеще предричат звездите на вашия бизнес
Открийте какво бъдеще предричат звездите на вашия бизнес

Астрологията може да се похвали с хилядолетен опит и е била използвана от крале и императори. Не я бъркайте с краткия хороскоп, отпечатан на страниците на вестника. Освен дълга история, тя има и много разновидности. Една от тях е бизнес астрологията, която може да ви помогне да се справите с предизивкателствата пред вашия личен бизнес в две насоки – успеха на фирмата и подходящите за работата хора.

Карта на фирмата

Бизнес астрологията се използва успешно, за да се определи най-подходящото време за стартирането на даден бизнес, за сключването на важни сделки, взимането на кредити и всички решения, които да преведат бизнеса през трудностите и да гарантират успех. Основно значение имат датата на регистрацията, предметът на дейност и пазарите, на които ще оперира.

Финансовата астрология се използва и при прогнозиране движението на световните борсови пазари.

Подбор на служителите

Може би ви се е случвало да назначите служител с отлична автобиография, който се е представил впечатляващо на интервюто за работа, за да откриете след това, че той не се вписва в колектива. Точно тук идва на помощ бизнес астрологията, която може да ви помогне при изграждането на успешни екипи, при разпределянето на задачите и постигането на ефикасен и балансиран творчески дух в колектива.

Меркурии и бизнеса

Три пъти в годината се наблюдава астрономическото явление, наречено ретрограден Меркурии. Планетата се движи назад, на фона на звездното небе. Моментът е изключително неподходящ за водене на преговори, сключване на договори или изкарването на нови продукти на пазара. 

Луната и успешното начало

Най-добре е да стартирате бизнеса си веднага след новолуние. Заедно с луната се увеличават и шансовете ви за успех. Когато нощното светило намалява е време за корекции, почивка или равносметка.

Съчетаването на здрав разум и астрология може да ви изглежда странно, но нищо не пречи да опитате.

© 2015, informiran.bg