Какво е хюман дизайн

Открийте един различен поглед върху самите вас
Открийте един различен поглед върху самите вас

Хюман дизайн е астрологически метод, представен на света през 1986 от канадеца -  Робърт Алън Краковер - нарекъл себе си Ра Уру Ху.

Според него, по датата, часа и мястото на раждане може да се определи дизайнът, или ако щете матрицата, на всеки човек. Това е просто друг вид личен хороскоп, но вместо натална, имаме рейв карта.

Как работи

В Хюман дизайн се изчисляват два хороскопа - рождения и втори - в точно определен момент преди нашето раждане - на 88°00’00” градуса назад по хода на зодиакалните знаци. За да се получи рейв картата се съвместяват и двата хороскопа.

Според Хюман дизайн зодиакалният кръг е разделен на 64 участъка. Те са свързани с 64-те хексаграми от китайската “Книга на Промените”, с която се правят предсказания. 

Хюман дизайн и типове хора

Може и да не ви се вярва, но според системата има точно четири типа човешки същества. Наименованията им са: манифестор, генератор, прожектор и рефлектор, както и една подгрупа - манифестиращ генератор.

Манифесторът е чиста енергия. Много малък процент от хората попадат в тази група. Те не могат да бъдат контролирани от никого. Представители на групата - Джон Едгар Хувър и Джони Деп.

Генераторът е човек, който умее да откликва на живота. Типични представители - Елвис Пресли и Албърт Айнщайн.

Манифестиращият генератор е личност, която има неизчерпаем запас от енергия и обича да бъде в центъра на живота. Например Индира Ганди и Шон Конъри.

Прожекторите са хора, които могат да насочват енергията на другите, но за целта се нуждаят от публично признание на уникалните си качества. Представители - принцеса Даяна и Йосиф Сталин. 

Рефлекторът отразява света по всякакъв начин. Той може да бъде прожектор или манифестор, или дори генератор - няма нищо фиксирано в природата му. Такива са по-малко от 2% от хората. Представители - Греъм Грийн и Менделсон.

Какъв е вашият тип?

© 2015, informiran.bg