Какво представлява нумерологията

Открийте дали числата имат вибрации, с които да предричат бъдещето ви
Открийте дали числата имат вибрации, с които да предричат бъдещето ви

Гледали ли сте сериала „4исла“? В него агент на ФБР използа своя гениален брат математик, който с помощта на числата разгадава различни престъпления. И макар че на Холивуд не може много да се вярва, математиката е била използвана от древни времена за анализиране на закономерности и за предсказания.

Нумерологията е древна наука, сигурно сте чували за математическата таблица, по която е гадаел Питагор. (Гениалният математик е живял през 569-470 г. пр. н.е.)

Как работи

Еспертите в нумерологията използват цифрите, за да определят най-доброто време за предприемането на важни действия. Личното ви число показва и чертите от характера ви. 

Всяка буква от името ви има определена стойност, свързана с космическите вибрации. Същото е и с рождения ви ден. Цифрите се сумират до получаването на едноцифрено число – от 1 до 9. 

Лично число

1 – вие сте лидер, находчив и инициативен човек, независим, но също и прекалено агресивен, доминиращ и импулсивен.

2 – чувствителен към нуждите на другите, искрен и с духовно влияние, скромен човек. Но също - плах и срамежлив, склонен към депресия.

3 – артистични, впечатлителни, безкрайни оптимисти, обичащи живота хора, склонни към егоцентризъм и рязка промяна в настроението.

4 – хора с практични умове, внимание към детайла, силно чувство за ред, но с липса на въображение и с упорито фиксирани становища – инати, с две думи.

5 – гъвкави личности с бързо мислене и визионерски идеи, които са нетърпеливи, нервни и взимат прибързани решения.

6 – хора със силно чувсто за отговорност, балансиран характер, любов към дома, доминиращи, упорити и самодоволни.

7 – ученолюбиви, интелигентни и очарователни, които могат да имат скрити мотиви и са прекалено резервирани, склонни към сарказъм.

8 – решителни и власти, с политически амбиции и умения, работохолици и свръхамбициозни.

9 – сърдечни, привлекателни, безкорстни и артистични, но с разпръснати интереси и невнимателни в собствените си финанси.

Според питагорейците числата съдържат в себе си хармонията на света. А според вас?

© 2015, informiran.bg