Как да избера заведение за парти за рожден ден

3 неща, за които трябва да помислите предварително
3 неща, за които трябва да помислите предварително

Рожденият ви ден наближава, а още не сте решили къде ще празнувате. Не ви се иска да събирате приятели у дома, защото след последния купон трябваше да правите почти основен ремонт. Не можете да решите и в кое заведение да ги заведете. Ето как да улесните избора си. 

Помислете как най-често се забавлявате с приятелите си и какъв тип парти ви се иска

Ако обикновено се събирате на маса, предпочитате разговорите и пиенето пред силната музика и танците, а и повечето от вас в единайсет вечерта вече мислят предимно за възглавницата си, няма смисъл да ходите на дискотека. Освен ако не сте направили допитване до всички, които ще са гости на партито ви и те са се заклели на трезва глава, че искат да танцуват. 

Танците не са единствената опция. Можете да отидете на караоке или в тематичен ресторант, където да си угаждате и да опитвате цяла вечер нови, вкусни ястия. Така хем излизането ще е по-различно, хем всички ще са доволни. 

Съобразете се с ценоразписа на заведението

Вярно, че ви е празник и искате да се веселите с приятелите си, но не е нужно да харчите повече отколкото можете да изкарате за два – три месеца напред. Уискито и водката са едни и същи навсякъде, а ако сте с приятели, няма значение дали сте в най-луксозния бар или в някое по-скромно заведение. 

Харесайте си няколко местенца и проверете при какви условия можете да празнувате там. Колко ще ви излезе алкохола, има ли храна или не, има ли отстъпки, има ли нещо, което можете да внесете отвън. След като имате цялата информация ще ви е по-лесно да изберете. 

Вземете предвид местоположението на заведението

Не искате всички да се изсипят с коли, защото не им е удобно да стигнат по друг начин и да вдигате наздравици с по една безалкохолна бира цяла вечер. Няма да ви хареса и ако всички се ометат към единадесет, за да хванат последен градски транспорт. Изберете място, до което е лесно да се стигне. 

Направете избора си като вземете предвид тези три фактора и ще видите колко бързо и лесно ще ви се получи. А рожденият ви ден, сигурни сме, ще бъде незабравим. 0

© 2015, informiran.bg