Как да изберем подходящ сейф

Професионални съвети от “ТЕХНО-ЛОКС” ООД
Професионални съвети от “ТЕХНО-ЛОКС” ООД

Когато купувате сейф, вие искате да си купите сигурност. Затова обмислете покупката много добре предварително. 

За какво ви трябва сейфът и къде ще го поставите

Това са първите въпроси, на които трябва да отговорите. Предлагат се напълно различни модели за ловното оръжие в къщи, за офиса, за хотела или за банката. Хотелските сейфове гарантират сигурност за скъпите вещи на гостите ви. Трябват ви повече на брой и не големи като размер съоръжения. Добре е да имат предвиден вариант за аварийно отваряне. Офис моделите са добре представени на пазара. В повечето случаи предлагат възможност за индивидуално разпределение на вътрешния обем. Някои включват допълнително вътрешно касово отделение.

Какъв да е сейфът според показателите за сигурност

Запомнете, че взломоустойчивост и пожароустойчивост не е едно и също. Присъщи са на два отделни вида сейфове. Има и специални изделия, съчетаващи двете характеристики. Усилените сейфове са разработени с двоен корпус, дебели стени и врати и притежават специални характеристики, които им осигуряват сигурност срещу разбиване или разрязване. За да устояват освен на взлом и на огън, комбинираните сейфове имат способността да устоят 60 минути на 1000˚С. Всички твърдения и обяснения на продавача трябва да са подкрепени със съответните сертификати. Че е сертифициран, трябва да е отбелязано и на вътрешната страна на вратата на сейфа.

Изберете внимателно фирмата, от която ще купите сейфа

Това може да ви спести доста проблеми в бъдеще. Влезте на http://technosafebg.com и се запознайте с “ТЕХНО-ЛОКС” ООД. Екипът на фирмата има зад гърба си дълъг опит и специална подготовка за продажба и сервиз на сейфове и каси. Освен най-общите съвети, които ви дават тук, те могат да ви консултират и за цялостните решения, свързани със защитата на ценностите и документите ви. Може да се окаже, че нямате нужда от високата сигурност на различните сейфове, които фирмата предлага. Тогава ще ви осигурят метални шкафове, картотеки и кутии или антивзломни блиндирани врати.

Обадете им се сега и решете проблема със замах!