Как да изберем подходящ хляб за трапезата.

Възползвайте се от съветите на фирма „Елиаз ООД“ - лидер в производството на хляб
Възползвайте се от съветите на фирма „Елиаз ООД“ - лидер в производството на хляб

Хлябът е основна храна за българина. Присъства на трапезата ни всеки ден, а традицията повелява да посрещаме гостите си на прага с хляб и сол. Но как да изберем подходящия, при толкова огромно разнообразие по магазини и пекарни? Най-лесно е да се доверим на вкуса си и да търсим добри производители. Фирма „Елиаз” ООД, която се занимава с производство на хляб и хлебни изделия вече цели 25 години, си е извоювала авторитет като коректен партньор, притежаващ различни сертификати, доказващи качеството на изделията. Ето и информация за част от продуктите, които спечелиха вкуса и доверието на многото доволни клиенти през годините:

Традиционни видове хляб

Произвеждаме хлябове от различни видове пшенични брашна: бяло, добруджа, типово, брашна от: ръж, лимец, просо, нахут, ориз, царевица и гроздови семена. Все по-популярни стават хлябовете замесени с квас или сода.

Глутен ли?

За хората, страдащи от глутенова непоносимост фирма „Елиаз“ предлага хляб „Просеник“ произведен от съставки, които не съдържат глутен. Тестото се замесва с брашна от просо, нахут, ориз, царевица и гроздови семена, ленено семе, слънчогледово семе, мед, зехтин и с подправка карамфил. Опитайте този хляб!

Специални видове хляб.

Освен традиционните брашна и съставки, една част от тези видове хляб съдържат натрошени пшенични зърна, семена и специфични брашна. Например хлябът „102 зърна“ на „Елиаз“ съдържа натрошени пшенични зърна, слънчогледови семки и брашно от гроздови семена. Замесен е с натурално култивирана ръжена квас. Към някои от тестата за специалните видове хляб се добавят и различни ароматни подправки, билки или корени. Такъв хляб е „Азия“, в чийто състав, освен пшеничното типово брашно има още оризово, картофено и ръжено, ленено семе, джинджифил и босилек. Опитайте хляб „Балкански“ с чушка и балканска чубрица - ароматен и изкушаващ!

Не се ли чувствате леко гладни вече? Ако да, може да разгледате и другите изкушения, които предлагат от „Елиаз“ ООД на сайта на фирмата http://eliaz-bg.com/ и да се доверите на професионализма и дългогодишния опит на специалистите работещи там!

http://informiran.bg/