Как да намерим доставчик на скрепителни и крепежни елементи

Няколко съвета и една препоръка
Няколко съвета и една препоръка

Търсите стабилен и коректен доставчик на скрепителни и крепежни елементи, който може да гарантира за качеството им. Как да спестите време и по-бързо да намерите надеждния партньор, който търсите? Ние ще ви помогнем.

Направете проучване в Интернет, за да отсеете няколко фирми. Вижте по какво да познаете, че са подходящи.

Търсете конкретно фирми, които са специализиран доставчик на скрепителни и крепежни елементи. За предпочитане е да са на пазара от по-дълго време и това да е тяхна основна, а не съпътстваща дейност. Проверете с какви производители работят. Всяка фирма – доставчик на скрепителни и крепежни елементи – трябва да има на сайта си информация за фирмите, от които осигурява продукцията. Колкото по-подробна е тя, толкова по-добре. Проучете откъде пристига стоката, доколко доказана в бранша е фирмата производител. Информирайте се колко голяма е дистрибуционната мрежа на фирмата, с която искате да работите. Поддържа ли крепежни и скрепителни елементи на склад и може ли да изпълнява поръчки за нестандартни крепежи. За препоръчване е да има сертификат за качество ISO 9001.

Разгледайте сайта и онлайн магазина на фирма „Галди

Фирма „Галди” е основен доставчик на скрепителни и крепежни елементи за фирми като "Лукойл Нефтохим Бургас" АД, "АЕЦ Козлодуй" ЕАД, „Мини Марица Изток” ЕАД и "Кроношпан България" АД. Тя е на пазара от 1995 година. Основана е в Бургас, но бизнесът й се разраства изключително бързо и в момента можете да поръчате от нея скрепителни и крепежни елементи, независимо в коя точка на страната се намирате. Те ще дойдат изключително бързо, просто защото освен голяма и стабилна дистрибуторска мрежа, „Галди” създава и свои дъщерни фирми, към които можете да се обърнете, в едни от най-големите градове в страната: Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново.

Онлайн магазинът, който фирмата поддържа ще ви даде възможност пък бързо и лесно да зареждате своя малък железарски магазин или да поръчвате в удобно за вас време всякакъв вид свързващи елементи: болтове, гайки, шайби, шпилки, дюбели, анкери и много други.

„Галди” притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000 и работи успешно с фирми-производители от Германия, Италия, България.

Посетете онлайн магазина или се свържете с екипа на фирма „Галди”. Ще работите с един наистина надежден партньор.

© 2015, informiran.bg