Как да направите ремонт у дома с минимум главоболия

Няколко съвета от специалистите „Термобилд”, гр. Варна
Няколко съвета от специалистите „Термобилд”, гр. Варна

Когато ви се наложи да правите ремонт в къщи, ви се иска да стане почти без пари, качествено, надеждно и бързо.

Възможно ли е това

Да сме реалисти – това няма как да се случи. Ако строителните материали и майсторите са ви „почти без пари”, не бива да очаквате качествен и траен резултат. Ако процесите протичат твърде бързо, вероятно не се спазват технологичните изисквания, което пък не води до надеждност и качество. Дори и да опитате да се справите сами и нямате професионална подготовка, могат да се появят проблеми с подбора на материалите и технологичната им съвместимост. При най-доброто ви желание и усърдие, липсата на опит и подходящи инструменти ще се отрази на качеството на сглобки, смеси, и т. н.

Как да си спестите време, нерви и средства – в дългосрочен план

Като се обърнете към строителна фирма с добро име в бранша и достатъчен професионален опит. Тя ще съчетае и разпредели във времето всички дейности така, че да не се прави компромис с технологичните срокове и качеството. Оптималното съотношение на цена и качество на строителните материали ще дойде веднъж от големите обороти, които фирмата прави на доставчиците, и втори път от отличното познаване на пазара и характеристиките на продуктите. Направете договор с нея, в който са описани необходимите дейности, сроковете, гаранциите, общата сума за ремонта. Не вярвайте на големи обещания. Примерно ако гаранционните срокове на влаганите материали не надхвърлят 5 години, няма как общата гаранция да е 10, дори и да го пише в договора. 

Защо да се доверите на съветите на специалистите от „Термобилд”, Варна

Защото ремонтите са една от основните им дейности. Твърде често на екипа се налага да „ремонтира ремонти”, затова знаят къде най-често грешат клиентите при избора на изпълнители. Професионалистите от фирмата могат да изпълнят на практика всяка ремонтно-строителна дейност, която ви е нужна.  

За постоянни клиенти има преференции.

Потърсете „Термобилд” винаги когато имате нужда от консултация и качествен ремонт!

© 2015, informiran.bg