Как да си направя покана за парти

Два лесни начина да сътворите уникални покани за купон
Два лесни начина да сътворите уникални покани за купон

Възнамерявате да организирате страхотно парти и искате да имате перфектните покани за това? Притеснявате се, че нямате талант или време? Недейте – това е почти толкова лесно, колкото и разопаковането на подаръците.

С помощта на модерните технологии

Най-лесно е да използвате познатия ви Microsoft Word.

Програмата предлага огромен набор от възможности. С помощта на функцията Insert  можете да си изберете снимка от вашия компютър, или някоя красива картичка, която сте свалили от мрежата. После добавете нужния текст. Развинтете фантазията си и с помощта на Clip Art създайте оригинална покана. Шрифтът на думите можете да оформите с функцията Word Art. Дори никога да не сте ползвали Word по този начин ще се уверите, че всичко става много лесно и забавно. Експериментирайте и създайте от нулата най-готината покана за парти. 

Изпратете я по имейла или я разпечатайте. Във всеки копирен център ще бъдат повече от доволни да ви помогнат. 

Можете да поставите поканите в плик за писма и и да ги връчите на получателите им. 

Можете да ползвате програмата Corel Draw. Тя разполага с хиляди висококачествени изображения, шрифтове, шаблони, графики и ще ви помогне да създадете красив дизайн за печат или уеб. Интерфейсът й е интуитивен и с нея се работи много лесно. Ще намерите достатъчно обяснения в мрежата, които да ви помогнат.

С помощта на двете си ръце

Какво ви е нужно, освен вдъхновение? Цветна гланцова хартия – в няколко цвята – лепило, шарена прежда или конци, ножица, пликове за писма.

Изберете желания размер и прегънете листна на две равни части. Върху горната част залепете изрязани от цветната хартия балони, „завързани“ с конец, цветя, панделки от преждата или каквото други ви хрумне. От вътрешната страна напишете съобщението и – готово.

Ункални покани за невероятен купон – създадени лично от вас. Не е ли страхотно!

© 2015, informiran.bg