Климатични инсталации и хладилно оборудване за всеки магазин

Какво е нужно за привлекателен и функционален магазин за хранителни стоки
Какво е нужно за привлекателен и функционален магазин за хранителни стоки

При обзавеждането на магазин за хранителни стоки има няколко момента, от които зависи, как ще се възприема той от клиентите и дали ще се връщат те в него отново и отново. 

Значение на хладилното и климатично оборудване

Вентилационната и климатична инсталация изхвърлят миризмите и застоялия въздух навън и осигуряват комфортна температура в търговската зала. А това са част от важните фактори, задържащи клиентите по-дълго в нея. За да върши качествено работата си, оборудването трябва да е добре оразмерено и монтирано безупречно. 

Хоризонтални хладилни витрини

Отваряте ли магазин, не можете да продавате месни и млечни произведения, ако не им осигурите подходящ температурен режим. Трябват ви щандови витрини, които са лесни за обслужване и подреждане, дават възможност продуктите да бъдат изложени с добра видимост и не затрудняват контакта на продавача с клиентите. Изберете модулни и ги подредите според особеностите на пространството в магазина.ю

Крайстенни хладилни витрини

Те оползотворяват мястото във вертикала. Позволяват ви да изложите богат асортимент при необходимите условия за съхранение. Осигуряват отлична видимост на стоката и лесна достъпност от страна на потребителите – особено ако вместо плътни страници изберете панорамни – от стъкло. Предлагат се на модули с различни размери, така че да паснат на всяко място.

Хладилни камери

Когато магазинът е по-голям и не зареждате ден за ден, е невъзможно да поберете всичката стока в хладилните витрини. Затова са необходими хладилни камери. Поръчайте според потребностите си – температурен диапазон, размери, разпределение. Така ще зареждате в по-големи количества, ще пестите време, ще получавате по-големи търговски отстъпки.

Ако ви трябва консултация

Трудно ви е да прецените, какво точно хладилно оборудване да изберете? Потърсете “Есоес-експрес сервиз” ЕООД. Фирмата има дългогодишен опит в доставката и монтажа на търговско оборудване. Хладилните витрини и камери, климатичните и вентилационните системи са част от специализацията на екипа. Ще имате точния партньор от проектирането и пуска до текущата поддръжка, гаранционния и извънгаранционен сервиз.

Погледнете на http://sosserviz.com/ и им се обадете!

© 2015, informiran.bg