Кога ни е необходим автокран с голяма товароподемност

Къде да намерим необходимата техника, когато се наложи
Къде да намерим необходимата техника, когато се наложи

Ако се занимавате с бизнес, рано или късно ще ви се наложи да ползвате кран за вдигане, местене или товарене на тежки товари. 

Къде се налага използването на автокранове с висока товароподемност

Големи товари се налага да се разместват и товарят не само на пристанища и гари. Кранове с висока товароподемност са нужни в мините и производствените предприятия, на строежите и при монтаж на технологично оборудване. Безусловно са необходими при блоков монтаж на съоръжения и конструкции или при товарене на извънгабаритни окомплектовки за траспортиране от производителя до строителната площадка.

Как можете да си осигурите при нужда автокран с висока товароподемност 

Твърде чести са ситуациите, когато подобна техника се използва инцидентно или периодично, но през големи интервали от време и затова не е оправдано фирмата да купува собствена. В такива случаи идват на помощ собствениците на автокранове с голяма товароподемност, отдаващи ги под наем или извършващи с тях еднократни услуги.

Ако ви се налага да използвате автокран с товароподемност 40 т и стрела 39 м, можете да се обърнете към „ВЕПА-1” ООД. Потърсете ги на http://www.vepa-1.com.

Услуги с автокран "Luna" – 40 тона, 39 метра стрела

„ВЕПА-1” ООД е специализирана за транспорт на извънгабаритни товари в страната и чужбина. Превозва тежка строителна техника  и големи селскостопански машини, вятърни генератори и др. Разполага със собствен товарен кран за бързо и безпроблемно товарене. Оказва съдействие при получаване на разрешителни за транспортирането им. Може да извърши и съпровод при нужда. Дружеството е сред първите на този пазар – вече над 20 години. Има натрупан опит и познания, екип от професионалисти и отличен автопарк и техника, които осигуряват на всяка пратка сигурно и спокойно превозване до местоназначението й.

Свържете се с „ВЕПА-1” ООД и ще откриете надеждния партньор.

© 2015, informiran.bg