Кои изделия за домашен интериор да не пренебрегваме

„За уютен дом и пълноценна почивка, ползвайте качествен и красив домашен текстил” – съветват от Home your Home
„За уютен дом и пълноценна почивка, ползвайте качествен и красив домашен текстил” – съветват от Home your Home

Атмосферата на дома ви зависи до голяма степен от текстила, който използвате в интериора. Не правете компромиси с пердетата, завесите, дамаските, калъфките за столове, хавлиените изделия и спалното бельо. Запознайте се със задължителните текстилни елементи в домашния интериор и започнете да набавяте или подменяте с нови първо тях. 

Пердета 

Пердетата преобразяват стаята, отделят ви от външния свят и осигуряват тъмнината, от която се нуждаете, за да спите пълноценно. Затова и изборът им е много важен. Консултантите от Home your Home помагат на клиентите да съобразят избора си с цветовете в стаята и с цялостния интериорен стил, както и с изложението на прозореца. С него до голяма степен е свързан и избора на материята за пердета. В зависимост от големината на помещението, стила му, както и какво искате да се подчертае или прикрие в интериора, се решава какъв да е моделът. 

Дамаски

Те дават нов живот на старите холни гарнитури и на столовете. В някои по-смели интериорни решения дамаска може да се сложи дори на стената. Важно е тя да е съобразена с цветовете на стените и със завесите. Не е за подценяване и издръжливостта и здравината на материята, както и това колко лесно се почиства. Все пак ще седите на нея. Разнообразието от дамаски в Home your Home е голямо и ако сте решили да сменяте вашите, най-добре е да се посъветвате с консултантите в магазина. Те могат да ви предложат неочаквано добри решения. 

Какво друго предлага магазин Home your Home

Спално бельо от висок и среден клас, хавлиени кърпи, покривки за легла и маси, калъфи за столове. В магазина ще намерите всички онези изделия от текстил, които превръщат жилището ви в място за блажена почивка и релакс. На място се предлагат готови продукти, както и текстил в разнообразни десени, от който специалистите от Home your Home могат да ушият всичко за дома, което ви е необходимо. Разгледайте сайта им и ги посетете. При тях качеството и красотата на домашния текстил са норма, а внимателното обслужване на клиентите – основен принцинп на работа. 

© 2015, informiran.bg