Къде да намерим кутии за обувки в малки бройки

Качествени опаковки в къси серии на добри цени от “Велпак 21” ООД
Качествени опаковки в къси серии на добри цени от “Велпак 21” ООД

Произвеждате къси серии модерни, удобни, красиви обувки. Затова срещате сериозни трудности да си осигурите качествени кутии – при производството на малки тиражи цената им излиза доста висока. Принуждавате се да правите много компромиси при набавянето им. 

Има ли този проблем оптимално решение

Да. Всъщност вече можете да забравите напълно за него. Можете да имате надеждни, здрави и красиви опаковки на добра цена, независимо от тиража. Достатъчно е да намерите фирма, която произвежда стандартизирани кутии с определени размери. Така серията е достатъчно дълга, за да осигури изгодна за вас цена, а вие можете да купите колкото ви трябват в момента. Притеснява ви, че ще ги използват и конкурентите? Че стоката ви няма да има свой образ на пазара? Помислено е и за това. Върху тях може да се положи фирмен печат. Така вашите обувки ще се предлагат с брандирана опаковка и ще са лесни за идентификация.

Къде да намерите такъв производител на кутии

Кликнете на http://velpak21.com/. Това е най-бързият начин да се запознаете с възможностите на фирма “Велпак 21” ООД. Тя произвежда опаковъчни продукти в собствена база с качествени материали, модерна техника и специални технологии. Това гарантира на изделията добър вид, сигурност, надеждност и здравина. Маркетолозите й познават отлично проблемите на обувното производство у нас и затова са разработили удобния за всички вариант. Кутиите се произвеждат в 6 размера. Имат бяло и кафяво покритие. Единичната цена се формира на база закупеното количество, избраните размери и печата.

Какво още предлага “Велпак 21” ООД

Това, което може да ви е особено полезно, са новите еко опаковки. Те се произвеждат от рециклирана хартия, което е напълно в духа на модерното мислене на вашите клиенти. Еко дизайнът им придава допълнителна индивидуалност и стойност. „Зеленият” подход фирмата прилага и при другите си артикули – всякакви опаковки и кутии от картон и велпапе и рекламни салфетки.

Обадете им се за допълнителна информация.

© 2015, informiran.bg