Модни тенденции есен/зима 2015

Открийте какво трябва да носите през студените месеци, за да сте на върха на модната вълна
Открийте какво трябва да носите през студените месеци, за да сте на върха на модната вълна

Не казвайте това на лятото, но ние вече се сбогувахме с него и очакваме с нетърпение да посрещнем есента. Тя чука на вратата ни, а всички си отдъхваме от жегата. И веднага възниква въпросът – „Какво да облека“. Ами ето какво!

Пелерини

Тенденция, която няма да си отиде и тази есен. Пелерините бяха отново по всички модни подиуми и през този сезон. Те са толкова лесни за употреба, предлагат много възможности за комбинации, топли са и същевременно толкова приятни за носене. 

Големи колани

Дами, сега е моментът да акцентирате талията си с впечатляващи колани – тип шампионски, като на боксьорите. Те ще придадат на фигурата ви форма на пясъчен часовник. Можете да ги използвате за създаване на цветен контраст, но все пак ги съобразете с фигурата си.

Забавни кожи

Зимно-есенните колекции за 2015 година са завладени от козината - традиционните кожени палта, закачливи помпони, изкуствени материи, космати якета, тип Чубака. За пореден път ще се борим със студа, увити в тях.

Плисета

Плисета са изпитана във времето тенденция. Но този път модните корифеи предлагат голямо разнообразие от плисирани поли и панталони. Стилът им определено привлича погледите.

Пачуърк

Получаваме го в наследство от сезона пролет/лято 2015 г. Както изглежда, това е дизайнерският фаворит през тази година. Снаждането на различни парченца от кожа, деним, трикотаж, цветни мотиви или дантела, показа колко завладяващо и забавно може да бъде съпоставянето на цветове, десени и текстури. 

Обувките

Дизайнерите са развихрили въображението си почти безкрайно – космати боти, кристали, покриващи петите или токовете, цветни помпони и секси черна дантела на ботушите до коляното. И това е само за загрявка, една малка част от всички оригинални обувки, които се разхождат по модните подиуми. Абсолютен празник за очите и краката ни!  

Мечтаете ли вече да застудее?

© 2015, informiran.bg