Пране на килими извън дома

Какви са предимствата при използването на тази услуга
Какви са предимствата при използването на тази услуга

Предимствата на килимите като настилка за дома са определено безспорни. Уютът и топлотата се повишават значително. Дебелите постелки поемат шума и осигуряват тишина и спокойствие. Какви са обаче недостатъците на килимите.

Проблемите идват, когато трябва да ги изперете

Редовното почистване с прахосмукачка не е достатъчно. Поне веднъж годишно трябва да изперете килимите. Само който не е опитвал, не знае колко трудно и отчайващо безрезултатно е прането на ръка в тясната баня или на асфалта пред къщи и колко непосилно е да вдигнете мокрия килим и да го наместите някъде да се отцеди и изсъхне. Колкото и да е скъп използваният препарат, все не успявате да го разнесете и втриете равномерно. Същото се получава с изплакването. При недостатъчно внимание при сушенето може да се появят нови петна – примерно от ръждата по желязото, на което е прострян.

По-добре поверете изпирането на специализирана фирма

Има фирми, които предлагат професионално разработена услуга за изпиране на килими извън дома на клиента. Те разполагат със специализирано оборудване. Използват екологични, напълно разградими биопрепарати, които не оставят вредни съставки по постелката. Имат разработена технология, която гарантира пълно почистване и на най-упоритите замърсявания, без да се увреждат цветовете и тъканите. След уговорка взимат зацапания килим от дома ви и ви го връщат след няколко дни чист и искрящ – като нов. За вас остава само да го застелете на мястото му. Цената на услугата в повечето случаи изглежда повече от приемлива, сравнена с риска да съсипете непоправимо килима си.

Компания за услуги „Нова”

Това е най-добрият избор, който можете да направите. Фирмата работи повече от 18 години. Разполага с отлично оборудване, високо квалифицирани служители и хиляди доволни клиенти. Прането на килими извън дома на клиента е една от приоритетните ѝ услуги.  Ако работите с нея, вашият ангажимент ще се сведе до два телефонни разговора – за предаване и получаване на изпраните постелки. Транспортът е напълно безплатен за вас, цената е разумна, а качеството – гарантирано!

Потърсете я Компания за услуги „Нова” още сега!

© 2015, informiran.bg