Предимствата на плакови протези

Кога това е най-удачният избор за Вас
Кога това е най-удачният избор за Вас

Посещението при зъболекаря буди у повечето хора необясним страх. Те пият обезболяващи, протакат до последно лечението на зъбите си, и накрая, когато все пак се престрашат – се оказват безвъзвратно закъснели. След няколко извадени зъба престават да се усмихват, започват да се хранят лошо и възниква въпросът за протезиране. Тогава трябва да вземете най-доброто решение за Вас.

Защо плакови протези

Те предлагат бърз вариант за възстановяване както на естетическия вид на усмивката ви, така и на дъвкателната функция. Правят се от хипоалергенна, добре поносима от организма, полиакрилна пластмаса. Цветът й максимално се доближава до естествения цвят на лигавицата в устната кухина, но може да бъде прозрачна или полупрозрачна. Вие избирате от какъв материал да са зъбите, които се вграждат в нея – керамика, пластмаса или композити.

Според това колко зъба покрива протезата, тя може да е микро, частична или тотална – при пълно обеззъбяване.

На кого да възложите изработката им 

От първостепенно значение за всеки вид протези е как са направени. Затова проучете внимателно денталната лаборатория, на която смятате да възложите изработката на вашата. Задължително е тя да работи с добри материали, съвременна техника и отлично подготвени професионалисти.

Зъботехническа лаборатория „Попов дент” предлага над 40 вида услуги. Изработват всички видове протези, зъбни и дентални импланти, металокерамика съобразно индивидуалните особености и предпочитания на пациента и изискванията на стандартите. Ако се наложи – извършват необходимите поправки. 

Предимства на плаковите протези 

Изработените от „Попов дент” плакови протези се отличават с качествените си материали и отговорната изработка. Пасват отлично, не се деформират и не губят основните си характеристики с времето. Имат устойчиви цветове. 

Те са от по-висок клас и имат дълъг срок на експлоатация. При добра поддръжка могат да ви служат над 15 години. Това прави началната инвестиция икономически изгодна. С тях ще върнете красотата и привлекателността на усмивката си и ще се храните нормално.

Не се колебайте! Потърсете зъботехническа лаборатория „Попов дент”!

© 2015, informiran.bg