Предимствата на хиперинверторните климатици

Отлично решение за икономично и ефективно отопление през зимата
Отлично решение за икономично и ефективно отопление през зимата

Знаете ли какво е това хиперинверотен климатик? Това е новост, която ще ви накара да промените радикално отношението си към климатиците и да минете изцяло на отопление с тях през зимата. Запознайте се с предимствата му, свържете се с авторитетна, специализирана фирма, която може да ви го достави, монтира и да се грижи за поддръжката му, когато е необходимо. Така ще решите проблемите си с отоплението през зимата и ще забравите за високите сметки. 

Какви са предимствата на хиперинверторните климатици

Доскоро се смяташе, че най-добрите климатици за отопление на жилища и офиси са инверторните. Те са по-икономични от обикновените. Имат по-дълъг експлоатационен живот и работят добре при по-ниски температури. 

Сега вече на пазара се предлага по-добро и по-практично предложение – хиперинверторни климатици. Когато затоплят помещението до зададената от вас температура, те не се изключват, само им се намаляват оборотите. Това позволява поддръжката на равномерна температура в помещенията при разход на по-малко електроенергия. Следователно – зимните ви сметки значително ще намалеят без да си причинявате какъвто и да било дискомфорт. 

През зимата хиперинверторните климатици работят без проблеми при доста ниски температури и замръзват много по-трудно от останалите. 

Къде мога да си поръчам хиперинверторен климатик

Най-добре е да се обърнете към доказана в бранша фирма, която има опит с монтаж и доставка на подобен модел климатици. Такава е „Климагруп” Велико Търново. Фирмата е на пазара вече дълги години. Доставя нови и втора употреба климатици. Предлага монтаж, професионална поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички модели климатици. Екипът й е един от първите, започнали да предлагат хиперинверторни климатици. В „Климагруп” отчитат предимствата на този модел – особено за районите с по-тежки зими – и горещо ги препоръчват на своите клиенти. Цените, които предлагат, също са повече от добри. 

Свържете се с тях и разпитайте за повече подробности. Хиперинверторният климатик е дългосрочна инвестиция, която определено си заслужава. Стига да го изберете с помощта на специалисти. 

© 2015, informiran.bg