Резервни части за скоростни кутии - нови или втора ръка

Какви да предпочетете за камиона си
Какви да предпочетете за камиона си

Когато нещо в скоростната кутия дефектира, на дневен ред застава въпросът – нови или втора употреба резервни части да се търсят?

Новите части

Техните предимства са безспорни. Особено ако са с доказан произход и на добър производител. Те не са употребявани, знаят се точните им параметри, продължителността на срока на експлоатация, гаранцията, която дава производителят. Освен това са подбрани конкретно за марката и модела автомобил и точното пасване на мястото става без усилие.

Части втора употреба

Основното им достойнство е, че са чувствително по-евтини от новите. Понякога дори не са използвани много, не са износени. Затова пък често има риск да не паснат точно на мястото и да искат пригаждане. Ако обаче трябва да избирате между нови, подозрително евтини и втора употреба от добра марка, отдайте предпочитание на втората употреба. 

Особено когато търговецът заслужва доверие.

Добрият търговец на резервни части за скоростни кутии

Той търгува с нови и втора употреба части. Стоката му е с ясен произход и сертифицирано качество. Поддържа добри наличности от пълната гама авточасти, необходими за окомплектоване на скоростната кутия или поема ангажимент да ги достави бързо. Цените му може да не са от възможно най-ниските, но съотношението между цена/качество винаги е оптимално.

Евротрафик 10” ООД е точно такъв търговец

Част от стоката си фирмата внася сама от производители като „Euroricambi”,  „CEI”, „ZF”, „Eaton Fuller – Allison”, което дава възможност за по-добри цени. В магазините й се предлагат пълната номенклатура части за скоростна кутия на леко и тежкотоварни автомобили – каретки, блокови оси, гарнитури, зъбни колела, синхронизатори, лагери, валове, маслени помпи, полуоски, кръстачки, муфи, диференциални касети и др. Поддържа сервиз с висококвалифицирани опитни специалисти. Потърсете тук също части за хидравликата на вашия камион, за диференциала, за двигателя и кабината.

Разгледайте пълната гама предложения на http://eurotraffic10.bg/.

Обадете се сега и поискайте допълнителна информация за всичко, което ви интересува.

© 2015, informiran.bg