Тенденции и функционалности при съвременните кухни

За какво да внимавате, когато избирате кухненско обзавеждане – препоръки от „Перфект мебел” - Благоевград
За какво да внимавате, когато избирате кухненско обзавеждане – препоръки от „Перфект мебел” - Благоевград

За една кухня не е достатъчно да е красива. Дори дизайнерската, перфектна визия не може да компенсира липсата на функционалност и ергономичност. А това значи много умора при работата в нея.

Какво е задължително за бъдещите ви кухненски мебели

Да са функционални! В какъвто и стил да са, от какъвто и материал да са, те трябва да оползотворяват максимално пространството, да предлагат отлична организация на съхраняваното в тях, да се отварят и затварят просто – само с докосване. Съвременното кухненско обзавеждане трябва да осигурява лесно подреждане, бърз оглед и безпрепятствен достъп до продуктите и посудата. 

Това се постига с модерни механизми, панти, водачи, цялостни системи за организация на пространството, позволяващи постоянно място за всичко, поставено в шкафовете и чекмеджетата.

Как да се възползвате максимално от възможностите на модерните мебели

Най-напред набележете особеностите на помещението, в което ще бъде кухнята – размери, чупки, комини, водопровод и канал, изводи за електрически ток, прозорци, врати. Прибавете собствените си характеристики – ръст, левичар и т. н. Определете функционалните зони и местата им. Всичко това ще помогне при комплектоването на вашето обзавеждане.

Не се притеснявайте – вариращите организационни елементи ще позволят да се оползотвори всеки квадратен сантиметър. Леко движение от ваша страна, и комплектната въртяща система ще ви покаже всичко, сложено в ъгловия шкаф. Високи чекмеджета, специално проектирани за под мивката увеличават полезната площ. Освен препаратите, тук можете да затворите и съда за отпадък.

Кой може да ви консултира за новото ви кухненско обзавеждане

Перфект мебел” – Благоевград изработва своите мебели от качествени материали на утвърдени производители. Влага в тях висококачествени механизми, които осигуряват неподозирана функционалност, надеждност и дълъг живот. Специалистите на фирмата могат да ви предложат решения, съобразени с индивидуалните ви изисквания, базирани на последните технологични тенденции.

Достатъчно е само да им се обадите и да поискате консултация.

© 2015, informiran.bg