Традиционен или кедров сайдинг

Изберете най-доброто решение за вашия дом
Изберете най-доброто решение за вашия дом

Сградата, в която живеете, се нуждае от освежаване и най-вече от шумо- и топлоизолация. Затова и проучвате какви са различните варианти. Чудесно. Знаете ли какво е сайдинг? Това са винилови плоскости за облицовка на сгради, които имат отлични шумо- и топлоизолиращи свойства, устойчиви са на механични и химически въздействия, както и на всякакви климатични промени. При това запазват добрия си външен вид години наред при почти нулева поддръжка. Звучи страхотно, нали? Висока енергийна ефективност, ниски сметки и красив дом. Вижте между какви ваиранти можете да избирате. 

Традиционен сайдинг

Традиционният сайдинг, който можете да си поръчате в България, се произвежда в Словакия. Има всички прекрасни свойства на сайдинга, изброени по-горе и се предлага в 12 различни цвята. С него домът ви ще е топъл и красив. Важно е обаче да знаете, че и при сайдинга има класове, както и при всички останали продукти.

Традиционният сайдинг не е лошо решение. Да, изборът на цветове е сравнително малък, но пък с неголям бюджет ще постигнете чудеса. Ако разполагате с повече средства обаче, непременно се информирайте за предимствата и цените на кедровия сайдинг. 

Кедров сайдинг

Това всъщност е винилов сайдинг с кедров релеф. Произвежда се в Америка и се предлага в 36 различни цвята. Някои от моделите са с много изчистена визия и са подходящи за градски сгради. Други са по-натурални, повече приличат на естествено дърво и са страхотни за селски и горски къщи. Не на последно място кедровият сайдинг е с 50 години гаранция и сертификат за най-висок клас негоримост – А1. Качеството му е перфектно, дизайнът – невероятен. Имате ли възможност да си го поръчате, не се и замисляйте, това е една от най-добрите инвестиции за вашия дом за години напред. 

Откъде да поръчам сайдинг

Фирма за екстериорни облицовки „Арт Криейт” предлага, както традиционен, така и кедров сайдинг. Тя ви осигурява не само качествени винилни плоскости, но и всички необходими аксесоари, плюс подходящ сайдинг за тавани, челни дъски и подстрехи. Екипът на фирмата ще ви помогне да изберете най-добрия продукт за вашия дом и ще ви предложи услугите си при доставката и монтажа на сайдинга. Ще останете доволни, както от облицовката, така и от помощта, която ще получите. 

В „Арт Криейт” знаят колко важно е домът ви да е топъл и да изглежда добре дълги години. Доверете им се! 

© 2015, informiran.bg