3 места, на които може да срещнете любовта

Научете как да откриете своя идеален партньор
Научете как да откриете своя  идеален партньор

Излизате на срещи от време на време, но нищо не се получава? Въртите се в омагьосан кръг: на работа, в къщи, на работа – къде да срещнете любовта на живота си? Предлагаме ви 3 възможности да се видите с реални хора и да поговорите с тях очи в очи. Организацията е направена от някой друг (обикновено това е агенция за запознанства), вие просто трябва да заявите участие и да не пропускате срещата. 

Бързи срещи

Виждали сте ги в редица филми като „Хитч“, „Сексът и градът“ или „40 годишен девственик“. На мястото на събитието се организират кратки, последователни  срещи между всички участници, траещи около 5 - 8 минути. Време,  достатъчно да обмените няколко думи и да си съставите общо впечатление от човека, седнал срещу вас. Сигнал обявява края на срещата и господата преминават на съседната маса. Това продължава докато всеки се срещне с всеки. Участниците получават картончета с имената на срещуположния пол. Ако вие харесате някого и той също ви е отбелязал с „да“, организаторите на купона правят следващата стъпка и ви свързват един с друг.

Сингъл парти

Както подсказва името – това е купон за необвързани хора. Предварително се обявява мястото – приятно заведение или бар. Музиката, напитките и обстановката, предразполагат към забавно прекарване на времето и запознанство с много други хора, които също като вас искат да дойдат сингъл, но да си тръгнат с някого.

Флирт парти

Купон, чийто организатори обявяват някаква специална тема на сбирката, или друго условие, което участниците да спазват. Например, всеки да носи нещо шоколадово, или определено цвете, или пък аксесоар. На купона присъстват аниматори, които „подгряват“ обстановката и подпомагат сближаването между непознатите хора.

Все още не е открита универсалната рецепта за това как да открием любовта на живота си, но ако всичките ви опити досега са били неуспешни – пробвайте нашите идеи.

© 2015, informiran.bg