3 секси подаръка за него

Или как да го зарадвате за Нова Година
Или как да го зарадвате за Нова Година

Навън е доста студено през новогодишните празници, но в спалнята е друга работа – там трябва да е горещо и още как. Независимо дали сте женени, гаджета сте, или пък връзката ви сега започва, сексът  не бива да става скучен. 

Препоръчваме ви да му направете някой закачлив подарък, който да разпали страстите. И, макар че тези подаръци са за него, вие със сигурност ще се възползвате от предимствата им. Вижте няколко палави идейки.

Секси карти

Това са карти за игра, но на гръбчетата им ще откриете различни секс пози. Така ще можете да съчетаете приятното с полезното. Все пак не всички сме експерти по кама сутра, а нови пози за приятни преживявания са винаги добре дошли. Това е единствената игра на карти, в която и двамата печелите.

Секси тениски

Също много забавен подарък, който ще събуди някои идеи у вашия любим. Еротичните надписи и картинки на тениската могат да бъдат най-разнообразни или дори направени по ваша идея. Сайтова за това в Интернет колкото щете. И така: дали вашият любим е „Sex machine“,  „Bikini Inspector" или „Devil inside“ – отпечатайте го на тениска и му я подарете за празниците. Със сигурност ще го ентусиазирате да доказва отново и отново, че написаното е повече от вярно.

Белезници с пухчета или превръзка за очи

Не се изчервявайте, ами отскочете до близкия секс шоп и напазарувайте. Ако не знаете как да използвате тези аксесоари, добавете и някои нагледни материали. „50 нюанса сиво“ също е подходяща за целта. Можете да се редувате да използвате играчките. Със сигурност е вълнуващо да си поиграете на завръзване.

Последната ни идея няма да ви струва почти нищо. Просто го посрещнете на вратата със секси рокля и чифт високи обувки – нищо повече. За ефект си вържете една червена или розова панделка – вие сте просто неустоим подарък, не е ли та

© 2015, informiran.bg