3 събития през декември, които да посетите с децата си

Насладете се на приятни семейни емоции преди празниците
Насладете се на приятни семейни емоции преди празниците

Декември е първият зимен месец. Студът и късите дни ни предразполагат към седене на топло у дома. От друга страна - наближават едни от най-вълнуващите зимни празници - Коледа и Нова година. Пишат се писма до Лапландия и децата тръпнат от надежди и нетърпение - какво ли ще открият под елхата тази година. Предлагаме ви няколко идеи, които ще ви помогнат да изберете подаръци, да обогатите културата си и да се позабавлявате. Вижте нашия топ 3 - еднакво подходящ за възрастни и за деца.

Коледен базар

Вълшебно място, където да почувствате коледния дух, да разгледате пъстрите щандове, да купите подаръци и изобщо – да ви замирише на Коледа. Коледните базари са като апетитно предястие, преди самия празник – цветовете, музиката, ароматите, подаръците, украсата – всичко ви подготвя за настъпващото коледно чудо. Прекарайте един или няколко приятни дни в размотаване, похапване, избиране и купуване на подаръци. Заразете се с коледно настроение.

Панаир на книгата

Четенето на книги е позабравено удоволствие или по-скоро – електронизирано, както всичко наоколо. Заведете децата си на Панаира на книгата, за да вдъхнат аромата на напечатаните букви, да разлистят страниците с картинки и, ако може, да се влюбят в четенето. На изложението, освен книги ще има и разнообразни културни събития, а добрата стара книга е винаги чудесен подарък.  

Отидете на театър

Предлагаме ви да посетите едно пълно с цветове, музика и танци представление, с веселото заглавие - „Кой открадна чипса?“. То е част от детската програма  „Танцуващи хлапета“, с хореограф Петър Илиев. Спектакълът ще се състои в Националния музикален театър „Стефан Македонски“ – София. Освен танците и музиката, децата ще бъдат въвлечени в разрешаването на истинска криминална загадка. Подгответе се за весело семейно забавление, насладете се на музиката и атмосферата в театъра и живата игра на актьорите. 

Времето, прекарано заедно с децата ни е безценно, защото отлита неусетно. Не пропускайте нито миг.

© 2015, informiran.bg