3 хитрини за по-добро самочувствие на плажа

Как да изглеждате зашеметяващо край водата
Как да изглеждате зашеметяващо край водата

Лято е. И вече се стягате за плаж. Оглеждате се критично – можехте да сте малко по-слаби. И целулитът си личи…  

Какво можете да направите с минимум усилия?

Скрийте целулита, стриите, несъвършенствата по кожата

Идете няколко пъти на солариум, ако това ви харесва. Но още по-бързо, лесно и безвредно е да си купите продукт за изкуствен тен. Нанесете го внимателно според указанията на опаковката. Ако се притеснявате и нямате опит, влезте в професионално студио. Така добитият шоколадов тен ще ви направи оптически по-слаби. Ще маскира стриите, целулита и всички дребни дефекти на кожата ви. Ще станете по-привлекателни.

Внимавайте с избора на банския

Напълно погрешна тактика е да купувате по-малък бански. Той само ще подчертае излишното, като го сплеска и обезформи или като го остави да прелее навън. Купете си точен размер с повдигащо гърдите горнище и долнище тип боксерки с висока талия. Потърсете модел с моделираща функция. Той ще прибере всичко, което е в повече, ще ви направи стегнати и добре оформени. Заложете на по-тъмни цветове, дребен принт или вертикално райе.

Възползвайте се от всичко, което крие килограми и издължава фигурата

Дръжте косата вдигната на тила. Оголеният врат и изправените рамене издължават оптически фигурата и я правят по-стройна. Подкрепете тази илюзия с друга – плажното олио! То има същия ефект, но добавя още съвършенство към кожата. Само се подсигурете с продукт с висок защитен фактор, за да не изгорите.

Как хитринките ще успеят със сигурност

Като излъчвате самоувереност и самочувствие, като сами се смятате за красиви и съблазнителни! Вашата увереност се предава на околните и те въобще не се замислят – просто приемат излъчваното послание. Още повече, че добре използваните трикове оптически подкрепят самочувствието ви. Помнете – на плажа никой няма да ви мери на тегло и обиколки. Ще ви мери на око. А окото лесно се лъже от общата визия и излъчване. 

© 2015, informiran.bg