5 неща, които не бива да се казват на жените

Открийте какви капани трябва да избягвате в отношенията си с нежния пол
Открийте какви капани трябва да избягвате в отношенията си с нежния пол

Както знаете, понякога думите нараняват повече от физическото насилие. Ето и списък на едни от най-погрешните фрази, които не бива да излизат от устата ви на първа среща, ако искате да имате втора. А най-добре – никога не ги споменавайте!

С колко мъже си спала

Това е въпрос, на който хич не ви трябва да знаете отговора. Ако бройката ви се стори висока ще си мислите, че тя се съгласява твърде лесно, ако е ниска – ще се чудите какво ли не й е наред. 

Искаш ли да отидем у нас?

Срещата ви върви повече от добре и, естествено, вие се надявате да я продължите в леглото. Не си мислете, че тя не си дава сметка за това. Но зададен така директно, може да не получите желания отговор. Вместо това кажете нещо като: “Имам чувството, че нощта ни не трябва да приключи тук“. 

Е как беше

Да я попитате това, след като сте правили секс, е почти толкова лошо, колкото и с колко мъже е спала преди вас. Издава несигурност или пък самодоволство. Ами ако не й е харесало и реши да ви каже истината в очите? Или пък е толкова влюбена във вас, че ви излъже?

Изглеждаш ужасно в тези дрехи

Фразата определено може да съсипе самочувстието й. Не забравяйте, че се е постарала специално за срещата. Кажете нещо от сорта: „Цветът на тази рокля не подхожда на тена на прекрасната ти кожа“. Прикрийте критиката с комплимент и ще си спечелите усмивка, а не нацупена физиономия. 

Бившата ми приятелка прави еди какво си в леглото. Можеш ли и ти? 

Подобна фраза ще ви лиши от секс за доста дълго време, това е повече от сигурно. Не споменавайте бившите си в такъв контекст. Никога. 

Наслаждавайте се на връзката си и не си тровете живота излишно.

© 2015, informiran.bg