Облицовка на къщата със сайдинг 

Една лека промяна и домът ви е по-топъл и по-красив, а сметките ви за електроенергия са значително по-ниски.
Една лека промяна и домът ви е по-топъл и по-красив, а сметките ви за електроенергия са значително по-ниски.

Независимо дали къщата ви има нужда от освежаване и външна изолация или е съвсем нова и се чудите каква мазилка да изберете, разгледайте предложенията за облицоване на сградата със сайдинг. 

Какво е сайдинг

Винилови панели, с които се облицоват сградите. Материалът, от който са изработени, е поливинилхлорид (PVC). 

Защо да използвам сайдинг, а не стандартна строителна мазилка и външна изолация

Защото предимствата му са огромни. За сайдинга са характерни: 

- висока степен на енергийна ефективност; 

- огнеупорен е; 

- устойчив е на механични повреди, химични влияния и климатични промени. 

Панелите се монтират лесно и запазват добрия си вид дълго време, а това означава, че и домът ви ще изглежда като нов години наред. Сайдинг панелите не се деформират, цветът им не избледнява с времето, не ръждясват – перфектни са. С тях домът ви е топъл, а сметките за ток ниски. 

Дали не сте закъсняли? Може ли да облицовате дома си със сайдинг и сега, когато е вече студено? Да, разбира се. Тази облицовка може да се сложи за нула време без значение какви са атмосферните условия. 

Откъде да намеря сайдинг

Можете да го поръчате от фирма „Арт Криейт”. Тя предлага винилов сайдинг, имитация на камък, с кедров релеф, имитация на тухли. Екипът й ще ви посъветва какъв продукт е най-добре да изберете, ще ви предостави и всички необходими аксесоари. Ще ви предложат също и подходяща облицовка за тавани, подстрехи, челни дъски. Можете да разчитате на „Арт Криейт” и за монтажа. Фирмата работи с реномирани, доказани в областта на сайдинга фирми и ви осигурява наистина най-доброто възможно качество. 

Свържете се с „Арт Криейт” и обсъдете с тях какво ще е най-подходящото решение за вашия дом. Сигурни сме, че ще спечелят доверието ви и ще ви помогнат да разкрасите, топло- и шумоизолирате дома си, така че да се чувствате комфортно в него. 

© 2014, informiran.bg