„Vital” – сосове за всеки вкус

Вкусно, сигурно и лесно!
Вкусно, сигурно и лесно!

Обичате сосове! Като дресинг на салатите, като пикантна добавка на сандвича или разнообразяване на модерните и традиционни ястия – всякак! Но не ви харесва да режете, кълцате, пасирате, варите… 

Използвайте сосове „Vital” с гарантирано качество

Те се приготвят от подбрани продукти, които можете да прочетете на етикета. Качеството им се следи от системата НАССР и е защитено със сертификат  ISO 22000:2005 от SGS. Предлагат се над десет различна вида с различни вкусове – на синьо сирене, на чесън и билки, на винегрет и тартар и т. н. Те са в три удобни прозрачни разфасовки за домашна употреба. Можете да ги огледате добре, преди да ги купите – как са като цвят, консистенция, съдържание. Може би дори вече ги използвате? Производителят им е един от най-големите на нашия пазар – ще рече, вече признат от потребителите.

Кетчуп, горчица и лимонов сок

„Витал” ООД произвежда в големи количества кетчуп и лимонов сок у нас. И изнася доста от тях на чужди пазари. Не преглъщайте, изтичайте до най-близкия магазин и потърсете прозрачната опаковка с кетчуп „Vital”. Преценете кой от петте вкуса искате точно сега. Другите ще пробвате допълнително. 

Някъде наблизо трябва да е и горчицата – 3 вида в 7 разфасовки. Вземете и от нея – „Френска”, „Кремска” и „С хрян”. Дори и на вас да ви е доста лютива, все ще има някой в къщи, който я обича. И внимавайте с лимоновия сок. Ако винаги слагате повече от нужното, пробвайте с малките опаковки за еднократна употреба.

Повече за производителя

„Витал” ООД е създадена през 1995 г. Фабриката се намира в град Първомай. Предприятието е сред първите у нас, сертифицирани по ISO 22000:2005 от SGS. Произвежда още лютеница, майонеза и доматено пюре. Освен под своите три търговски марки „Vital”, „Булто” и „Дели”, защитени с патент, осигурява продукция на други фирми под техни марки. Зарежда както големите търговски вериги у нас, така и кварталните магазини. 

© 2015, informiran.bg